Obține acces la sfaturi pentru cariera ta

Lasă-te inspirat de cei mai buni din domeniul tău.


Cubul inspirației și harta carierei

Cât de mult vrei să ai o bnr cariera? Ce cursuri online gratuite te antrenează în acest proces? Dezvăluim pe înțelesul tuturor care-i treaba cu aceste platforme care tronează în mediul online. 

Dezvoltă-ți cariera profesională cu ajutorul Inspirație targetată, prin informațiile calitative expuse, cursurile interactive promovate și verificate atent, interviuri cu oameni din industria ta, servicii de personal branding. 

Cursuri online gratuite-> Ce-mi pot oferi si ce nu

Cariera are atat de multe intelesuri incat ajungem sa o obtinem dar o denumim multumire de sine, cu jobul, nu ma mai satur de acest domeniu si rezultatele pe care le obtin sunt tot o forma de cariera. 

Pentru ca harta spre un job ideal tie are nevoie de exercitii practice, Inspiratie targetata iti propune sa-ti creezi o mapa cu viziunea spre viitor. 

Am gasit o caracteristica des intalnita la oamenii de succes: vizualizeaza cu detalii viitorul si parcursul pe care-l vor urma. Desi nimeni nu poate prezice ce se va intampla in urmatorii 5 ani, este benefic sa ne largim orizontul si sa construim o traiectorie care are potential de evolutie. Daca te rezumi doar la a crea un CV mai convingator, ore petrecute in cautarea jobului doar te limitezi singur si nu iti permiti sa vezi in viitor.

Îndemnul de aur:
FII CURIOS!

Explorează care-ți este vocația, cum ai vrea să petreci cea mai mare parte a vieții tale. 


Concepe
Cubul Inspirației

 Pașii sunt următorii:

 1. Ia o foaie si imparte-o in 4 cadrane.
 2. In primul scrie joburi si orice iti trece prin minte ca si profesie, inginerie, medicina, antreprenoriat etc. 
 3. Scrie in cadranul al doilea: idei si ganduri
 4. Al treilea cadran este dedicat hobby-urilor, pe care le ai sau ai vrea sa le dezvolti
 5. Ultimul cadran este alocat creativitatii: tot ceea ce faci sau ai vrea sa faci si implica acest simt artistic.

Intrebarile care te ajuta sa completezi aceasta activitate:

 • Care sunt top 2 elemente din fiecare cadran in parte, care sunt importante acum?

Cunoaște platforma cursuri online verificate

Vrei să-ti muti bnr cariera spre o traiectorie sigură?

Incepe sa-ti setezi obiective ancorate in timp, sa treci prin anumite procese. Acele stop points in care sa crezi. Adauga fiecarui obiectiv si un verb de actiune care te motiveaza si te inspira in drumul catre o cariera.

Exemple de astfel de verbe:

 • Conecteaza
 • Promoveaza
 • Antreneaza
 • Exploreaza
 • Actioneaza
 • Impartaseste

O platforma de cursuri online gratuite te ajuta cu siguranta sa-ti dai seama daca domeniul pe care vrei sa-l alegi sau l-ai ales este compatibil cu tine. Alege cursuri testate de specialisti si oameni din industria ta, cursuri practice si aplicabile.

 

Ia un creion și creează un desen cu harta carierei


După 
Cubul Inspiratiei, în care faci un fel de brainstorming pentru viața ta și toate gândurile active în prezent, urmează Harta Carierei. 

 • Vrei să-ți creezi un network?
  Setează ca si obiectiv: participarea la cel putin un eveniment de networking în fiecare lună. Poti întâlni oamenii pe care-i cunoști și în afara evenimentului.

     

Merg -> setez, interacționez -> reușesc

Pune fiecare obiectiv in practică și scrie ce ai învățat, ce ai obținut și o prioritate clară.

Povești cu care te poți identifica:

Am descoperit ca nu ma concentram indeajuns la lucru. Viitoarele mele directii sau planuri nu s-au schimbat prea mult, dar este bine de stiut ca Harta Carierei si Cubul Inspiratiei te ajuta sa-ti dai un refresh si sa fii inspirat. Cu mult timp in urma aveam aspiratii pe care le-am anulat, deoarece de-a lungul timpului lucrurile nu se mai potrivesc.  Acum regandesc pasii de actiune sa ma asigur ca sunt realizabili. Am trei obiective cheie de parcurs, cu toate etapele lor. 

 

Cred ca ar trebui sa invat cel putin 2 software-uri pentru a-mi atinge scopul. Cu tarie cred ca e nevoie sa exersez comunicarea cu oamenii avand incredere si deschidere. Simt ca jobul de vis necesita si o capacitate puternica de comunicare. Planurile mele de viitor nu s-au schimbat, iar aspiratiile mele de cariera par a fi mai clare pentru mine. Dar pasii mei de actiune sunt inca vagi pentru mine,  nu sunt sigur daca ii pot realiza sau nu …

 

Selecția de cursuri 

Descoperă chiar acum o gamă largă de cursuri online gratuite. Dacă îți dorești să facem un research amănunțit pentru anumite cursuri avansate, trimite un mesaj la secțiunea contact.