Helps build career 5 ways

Suntem alaturi de specialistii din diverse domenii prin a-i ajuta sa-si construiasca sau dezvolte un personal branding in mediul online. 
     Storytelling, interviuri, metode creative de expunere in online si multe alte  metode de digital marketing menite sa-ti aduca beneficii profesionale si personale. 
      Povestea omului din spatele funcției de manager, front-end developer, medic. Deschide ușa și pășește, privește-l în ochi și vorbește cu el. Este pregătit să-ți ofere insights despre industria ta. Gaseste inspiratie pentru cariera ta.

     Cariera si Personal branding 

Brandingul personal este acea tipologie de promovare si lansare a unui specialist in domeniul/bransa din care face parte. Este o combinatie intre skiluri, experiente si linii de diferentiere care te ajuta sa devii cunoscut.
Foarte multi angajatori pun accentul pe prezenta ta online. Succesul in prezent pare sa fie masurat de brandingul personal atat online, cat si offline. 

Intrebari cu care poti incepe

  1. Cine sunt?
  2. Ce ma face unic in domeniu?
  3. Cu ce scop vreau sa obtin brandingul personal?
  4. Cum ajut oamenii?
  5. Ce-mi dovedeste expertiza?

Iti oferim:

1. Servicii de personal branding
2. Storytelling
3. Publicare in platforma
4. Strategii creative
5. Managementul conturilor de Social-MediaTe gandesti la o schimbare de cariera? Identifica impreuna cu noi care sunt cele mai pregnante aptitudini profesionale si puncte tari pe care le ai. Apoi invata cum sa le folosesti in avantajul tau si sa iti vinzi expertiza si cunostintele mai bine.

Cariera: Cand smart inseamna a te adapta schimbarilor

Acum mai mult decat oricand, statul, societatea si oamenii se adapteaza noilor schimbari din climatul profesional. Foarte multi oameni isi schimba de mai multe ori jobul sau domeniul de activitate, cariera

Conexiunea cu alti specialisti ca si tine, impartasirea aspiratiilor si planurile pentru viitor ne ajuta sa avansam in drumul spre cariera. Un amalgam de cunostinte, abilitati si aptitudini pentru a deveni career smart. Mult mai mult decat simplul mod de a fi autodidact. E necesar sa invatam de la altii, din modelul folosit de acestia pentru succes. Sa urmarim sfaturi dezvoltare cariera

 

Cariera ta: cum te dezvolți pentru a lucra in strainatate?

Vrei sa lucrezi la o scara mai dezvoltata? Urmeaza un proces continuu de dezvoltare pentru cariera. Cum faci concret asta si ce semnifica dezvoltarea abilitatilor, experientei si cunostintelor pentru a trece de interviu.

Vei castiga atat in viata profesionala, cat si personala. Valoarea ne-o crestem singuri, prin exercitiu si perseverenta. Deci, nu e de ajuns doar sa iti descoperi abilitatile si aptitudinile, ci sa le pui la incercare, sa le lustruiesti, sa faci din ele un stil de a trai. 

Nesiguranta? Toti avem, chiar daca este antreprenor sau un renumit CEO, nimeni nu stie sigur, dar modul in care s-au format nu ii face vulnerabili in fata esecului. 

Acest articol are menirea de a-ti pune la incercare gandirea si planurile, te vor face sa-ti pui intrebari despre cariera si sa testezi. 

Coventry University ne aduce la lumina un mod simplu prin care facem o planificare inedita asupra carierei. 

Avem 2 optiuni: directie – incotro te indrepti si research – cum cauti directia.