Ești antreprenor? Îți dorești să te conectezi la cursuri online de calitate, dar ce spui de evenimente cu specialiști din întreaga lume? Inspiratie targetată îți simplifică traiectoria către webinarii, cursuri și evenimentele care te interesează direct.

Cât de greu este să aduni resurse de business eficiente? Acum ai ocazia să mai reduci din impactul pandemiei cu o serie de workshops marca The Buz Mixer: Termin anul cu putere în viața și business-ul meu.

Această serie de evenimente online au loc în perioada 24 noiembrie – 28 noiembrie 2020.

 

The Biz Mixer: Small Business Resources – un eveniment online gratuit pe care să nu-l ratezi

Strategiile de bussiness sunt încă în picioare, contextul s-a modificat, dar strategiile au parte de oportunitatea să se ajusteze și să mențină, chiar să crească eficient firma.
Mulți antreprenori sunt de acord că afacerea lor s-au schimbat și perspectiva asupra modului în care-și conduc firma este cu totul alta. 2020 este un an care îți dă sansa sa-ți testezi viteza de reacție, să fii alături de angajați, să știi cum să te diferențiezi de concurență.
Dacă îți este dificil să te aliniezi la schimbări, poți oricând să apelezi la networking și să înveți alături de alți oameni de afaceri precum ești tu. O altă metodă este să te conectezi la resurse testate precum este acest eveniment online gratuit.

Zone de focus în workshop

Deținătorii de afaceri au ocazia să afle cum pot profita în sensul bun de resursele disponibile acum, atțt online, cțt și offline. Se vor aduce în discuție variate forme de resurse și tactici pentru afacerile de astazi. Ăntregul program online este prezentat de  Enterprise Toronto Small Business Centre and Brampton Entrepreneur Centre.

Scopul întâlnirilor în cadrul acestor evenimente online gratuite este:

  1. Promovarea comunității, distribuirea resurselor
  2. Un mediu de colaborare pentru antreprenori
  3. Construirea unor noi conexiuni cu oameni de afaceri
  4. Susținere pentru start-ups

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.