Inspirație computer science

E timpul să <înveți> un limbaj de programare?

Enjoy free and  premium Coding and Programming offerings. It’s a mix of
“get your feet wet” and “dive-in” courses.

Cursuri IT pentru începători și avansați

Vrei sa testezi daca ti se potriveste un job in sectorul IT?
Poti incepe simplu cu cateva cursuri it online gratuite. Dupa ce ai inteles baza, te indrepti catre cursuri it platite, mult mai complexe cu certificare si practica. Acestea iti pot garanta un job bine platit in industria IT.
Obtine o cetificare in it pentru mai multe sanse de a accesa joburi de acasă. Multe pozitii sunt usor de inteles chiar si pentru cei fara un profil real in liceu, precum un curs java incepatori. Situatia actuala determina tot mai multe persoane sa stea acasa.

Cursurile IT online pentru copii

Copilul tau merge la cursuri online si poate fi un prilej bun, ca o data pe saptamana sa-i testati pasiunea pentru tehnologie cu anumite cursuri it pentru copii. Daca jobul actual sau domeniul nu iti permite sa lucrezi remote, industria IT merita atentia ta. 
Inspiratie targetata este un director de cursuri it online ce te pregateste pentru o cariera in it. Urmareste ce pozitie ti-ai dori si scrie un mesaj aici: https://inspiratietargetata.ro/contacteaza/

Curs programator it, urmat de un curs software tester sau un curs tehnician it sunt doar cateva exemple care-ti vor aduce un job in Romania sau peste hotare. 

Pe piata din Romania este un deficit de programatori si pozitiile din companiile IT sunt extrem de ofertante.

Începe cariera în IT de aici

Înscrie datele și accesează cursurile.