Director de cursuri online

Descoperă chiar acum o gamă largă de cursuri online pentru cariera. Dacă îți dorești să facem un research amănunțit pentru anumite cursuri avansate, trimite un mesaj la secțiunea contact.

Apasă pe categoria de cursurile care te interesează. Sunt ordonate după nivelul de cunoștințe, durată, investiție.

În curând vor apărea și cursuri cu certificare, verificate și aprobate de specialiști.

Cursuri medicină

Știm că vrei să evoluezi în medicină, de accea te punem în contact cu cele mai utile și performante cursuri.

Cursuri digitale

Marketing, Social-Media, Google, Youtube, LinkedIN. Ești pregătit să-ți cunoști nivelul?

Cursuri IT

Obține skill-uri digitale pentru un job sau business în IT. Cursuri accesibile în mod gratuit. În curând vom adăuga și cursuri cu certificare, examene și practică.

Cursuri de relaxare

Vrei să înveți cum să te simți fabulos? Pornește către deslușirea secretelor artei, a muzicii, gastronomiei, fashion, design, fotografie. ----- Tu ce propui?

Cursuri Limbi străine

Poate ești pasionat de chineză? Ce părere ai de 日本の芸術? Caută cursul care-ți îmbogătește mintea cu o altă cultură.

Curs de psihologie

Cunoaște-te pe tine și vei cunoaște puterea în lume. Ce ar însemna? Trăiește în armonie cu familia și grupurile tale. Poate vrei să vezi dacă ți se potrivește meseria de psihoterapeut, începe aici.

Inspiratie targetata te ajuta sa-ti gasesti cursul online potrivit tie, in functie de parcursul pe care ti-l doresti in cariera, un nou job vizat.  Suntem un One-Stop-Source pentru cariera, adica iti facilitam accesul la mentori, materiale, articole, teste practice, carti, si toata suita de idei antrenante, interactive pentru a te motiva, a te sustine in cariera ta. 

Valorificam puterea motivatiei si te inspiram cu ajutorul articolelor publicate, a recomandarilor pentru instrumente si metode care te ajuta sa ai jobul mult dorit.
Platforma de cursuri online se adreseaza antreprenorilor, celor din industria IT, medicina, psihologie si tuturor celor interesati de a se dezvolta.

Cursuri online in cariera - cum te ajuta?

Cand alegi un curs ai in vedere 3 aspecte:

  1. Care este nivelul tau? (student, absolvent, junior, middle, senior)

  2. De ce fac acest curs? (vreau sa vad ce presupune acest domeniu, perfectionare, mentorat etc.)

  3. Ce-mi ofera acel curs? ( voi primi exemple reale, voi avea parte de raspunsul unui mentor, voi putea crea un portofoliu, sansa spre angajare)

Privind mai sus la toate motivele pentru care te hotarasti asupra unui curs online gratuit, vei sesiza ca este extrem de important sa-ti stabilesti un obiectiv, un parcurs, o traiectorie catre ce vrei sa obtii, catre usa care vrei sa se deschida.

Cursurile online sunt o sansa reala sa iti creezi o baza de cunostinte, mai ales daca vrei sa-ti schimbi meseria sau esti student si ai nevoie de extra informatie calitativa.  Cine stie, pe parcurs iti dai seama ca de fapt acel domeniu este anost, nu ti se potriveste, dar totusi ai mai dobandit niste skiluri, cunostinte si timpul a fost castigat.

O platforma de cursuri online poate fi utilizata pentru a avansa in cariera, mai ales daca te pune in contact cu oameni foarte buni, cei mai deosebiti din domeniul tau si cursuri de nisa, realizate in frunctie de nivelul tau si ceea ce nu gasesti in acest moment online. 

Cursul online care te aseaza fata in fata cu un Senior

    Mentionam anterior ca fiecare curs se adreseaza unui segment de oameni si e recomandat sa-ti trasezi un drum de urmat. Poate esti pierdut si ai nevoie de sustinerea unui Senior, un om cu experienta care a mai trecut prin ce traiesti tu in acest moment. Un om pe care, cine stie, il admiri si ai citit despre el in numeroase publicatii, te-a marcat in mod pozitiv si ti-a influentat alegerea jobului.

     Cat este de placut sa achizitionezi un curs online care te propulseaza catre o viata mult mai bogata, sa fii tu multumit ca vei castiga mai bine, ca nu esti stresat ca domeniul iti da batai de cap.

Sfat! 
Inspiratie targetata te incurajeaza sa te uiti putin peste joburile deschise la companii si sa analizezi ce
anume se cere pe acea pozitie. Care este jobul care te-ar multumi? 

In momentul in care inveti de la un om care a lucrat  in domeniu, sigur vei putea sa-ti faci un portofoliu, sa castigi experienta in timp ce inveti, sa aplici ceea ce studiezi. Asa, testezi in timp real daca pozitia vizata este pe placul tau.